contacte web estudi zenna
BLOG

En aquest espai et compartim tot allò que forma part del dia a dia
del nostre estudi, gaudeix de tot el que anem preparant per a tu.

La tardor és una de les meves estacions preferides. Veure com els paisatges canvien, tenir ganes d'abrigar-me amb una manta al sofà, prendre infusions i cafès calentons. I també per totes les seves decoracions i teixits. Per això avui t'expliquem com els teixits poden transformar casat eva en un refugi de tardor on sentir-te molt a gust.
Enamorada estic d'aquesta reforma, i per això us porto avui l'abans i després de l'Apartament a primera línia de mar. És un canvi no només estètic, sinó també funcional.
M'encanta tenir fotografies de nosaltres a casa. Explica la nostra història, qui som, on hem estat, com hem sigut,... És per això que sempre decorem els projectes dels nostres clients amb fotografies familiars. Avui t'ensenyo com decorar amb fotografies familiars de forma elegant casa teva.
Avui ens endinsarem en el món dels banys relaxants. El bany, un lloc on comencem i acabem el nostre dia, pot ser molt més que un simple espai funcional. Així t'ensenyarem com combinar colors i materials per a banys serens.
Crear un espai que sigui el cor de la família. El lloc on compartir i viure experiències que ens quedin grabades per sempre en els nostres records.
Benvolguts lectors amants de la bellesa i l'harmonia en l'espai, avui volem compartir amb vosaltres una solució funcional i encantadora per a un dels petits dilemes quotidians que moltes famílies enfronten: on deixar les bosses i les jaquetes quan les nenes arriben d'escola? Com a apassionats de la decoració i l'interiorisme, entenem que un ambient ordenat no només és visualment relaxant, sinó que també contribueix a una sensació de calma i benestar a casa.
Ha fet nou anys del nostre viatge a Tailàndia, on vam descobrir un ingredient secret per als iced coffees que ens va encantar. Però no va ser fins uns anys més tard que vam saber de què es tractava.
L'arribada de la Revetlla de Sant Joan és un moment màgic per celebrar l'estiu i la nit més curta de l'any. Aquesta festa tradicional, plena de simbolisme i alegria, ens convida a gaudir d'una vetllada especial amb els nostres éssers estimats.
La importància de que els clients dels nostres clients es sentin acollits per l'espai ens ha dut a transformar l'espai que us presentem.
La salut és quelcom que ens importa i que volem ajudar a millorar en tots els espais que creem, per això sempre hi col·loquem plantes naturals.