CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

Com decorar amb fotografies familiars de forma elegant

M'encanta tenir fotografies de nosaltres a casa. Explica la nostra història, qui som, on hem estat, com hem sigut,... És per això que sempre decorem els projectes dels nostres clients amb fotografies familiars. Avui t'ensenyo com decorar amb fotografies familiars de forma elegant casa teva.

La decoració del teu espai personal és una oportunitat única per reflectir la teva personalitat i les teves històries. Les fotografies familiars són un recurs meravellós per infondre calidesa i un toc personal a la teva llar. En aquest post, et compartirem consells pràctics per decorar casa teva amb fotografies familiars de forma elegant. Comencem?

 

 

Crea una Galeria de Records en Blanc i Negre

Una de les maneres més encisadores de presentar les teves fotografies familiars és imprimir-les en blanc i negre. Aquesta tècnica no només proporciona un toc elegant i intemporal, sinó que també ajuda a unificar la diversitat de tons i colors de les fotografies. Pensa en imprimir diverses fotos en un mateix tamany i enmarcar-les amb marcs idèntics deixant un espai entre ells unificat. Així, podràs crear una galeria de records que capturi l’essència de la teva família amb estil.

 

Creació d’Espais Focals

 Per evitar que les fotografies es converteixin en un element dominant i pesat a la teva decoració, centra’t en la creació d’espais focals. Selecciona amb cura les parets principals o els racons destacats on col·locar les teves fotografies. Això mantindrà la teva casa visualment equilibrada i permetrà que les històries que les fotografies expliquen siguin el centre d’atenció.

Juga amb la Composició

 La disposició de les fotografies és clau per crear un impacte visual agradable. Prova diferents disposicions abans de penjar les fotos, com ara formacions lineals, agrupacions asimètriques o patrons geomètrics. Una idea popular en escales és disposar les fotografies en una línia diagonal, donant una sensació dinàmica a l’espai.

 

Combina Fotografies i Art Decoratiu

Per evitar que les fotografies dominin completament l’espai, combina-les amb altres elements decoratius, com ara obres d’art, làmines inspiradores o objectes decoratius. Això afegirà varietat visual i equilibrarà la decoració.

 

Espais Temàtics

Una altra idea per a la teva galeria de fotografies és crear petits espais temàtics. Agrupa fotografies d’ocasions especials o de membres de la família en diferents èpoques de la vida. Això permetrà als visitants explorar les diferents facetes de la teva història familiar a mesura que recorren l’espai.

 

Il·luminació Adequada

La il·luminació és clau per mostrar adequadament les teves fotografies familiars. Utilitza llums amb un to suau i càlid per destacar les imatges sense crear reflexos molestos. També pots optar per il·luminar puntualment les fotografies més importants, donant-los un protagonisme ben merescut.

 

Aquí sota et deixo els meus marcs preferits per a fer aquest tipus de composicions. Si fas click a la imatge et durà directament a la nostra pàgina de LTK on trobaràs on poder-los comprar.

Decorar la teva casa amb fotografies familiars és una manera meravellosa de donar vida i personalitat al teu espai vital. Mitjançant l’ús d’una galeria de records en blanc i negre, la creació d’espais focals i altres estratègies, pots aconseguir una decoració harmoniosa i impactant que reflecteixi les històries i els somnis de la teva família. Amb una mica de creativitat i atenció als detalls, et trobaràs immers en un ambient càlid i encantador, ple de records i amor. 

Una abraçada, 

Cristina