CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

L’abans i després de l’apartament a primera línia de mar

Enamorada estic d'aquesta reforma, i per això us porto avui l'abans i després de l'Apartament a primera línia de mar. És un canvi no només estètic, sinó també funcional.

El primer que em va enamorar d’aquest apartament van ser les seves precioses vistes. Per això, vam basar tota la nova distribució en elles. Volíem que es de tots els espais comuns, i també la suite, elles fossin les protagonistes. D’aquí que la cuina, que abans estava tancada i aillada del menjador i sala d’estar a través d’un passadís, ara la tinguem oberta. També que haguem eliminat parets per fer que la cuina sigui eix central i distribueixi l’espai cap a la zona destinada als dormitoris dels fills i el bany. I que a la suite, ara s’accedeixi a través de l’espai comú.

Els materials utilitzats teníem clar que havien de ser en tonalitats clares, i la clienta, a més, és una gran fan del blanc. Per això el trobareu present en tots els espais i en molts dels materials escollits. I parlant de materials, el més especial és la pedra natural que trobem a la illa de la cuina. Des del terra d’un lateral fins a l’altre lateral. Una peça majestuosa que aporta caràcter a aquest element central. 

En quan als dormitoris, hem ampliat l’emmagatzematge i els hem donat una imatge renovada. El dormitori que ha fet el canvi més gran ha estat el de la suite, on hem aconseguit un gran emmagatzematge tipus vestidor al passadís i un preciós i ampli bany que ens permet veure el mar fins i tot mentre ens dutxem. Una meravella oi? 

Espero que aquesta reforma t’hagi agradat tant com a nosaltres. Pots veure més imatges del projecte aquí o també veure el nostre vídeo explicatiu aquí.

Una abraçada i fins al proper post! 

Cristina