CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

Tornada a l’escola amb ordre

Benvolguts lectors amants de la bellesa i l'harmonia en l'espai, avui volem compartir amb vosaltres una solució funcional i encantadora per a un dels petits dilemes quotidians que moltes famílies enfronten: on deixar les bosses i les jaquetes quan les nenes arriben d'escola? Com a apassionats de la decoració i l'interiorisme, entenem que un ambient ordenat no només és visualment relaxant, sinó que també contribueix a una sensació de calma i benestar a casa.

Amb la tornada a l’escola, necessitem tenir ordre a casa per tal que el ritme diari no se’ns mengi i puguem tenir-ho tot controlat. És per això que a casa, des que la Dàlia va començar a la llar d’infants, utilitzem un sistema que ens funciona molt bé i avui us el vull compartir. Es tracta d’una peça tant senzilla com un penjador de paret amb múltiples ganxos. En el nostre cas, son penjadors personalitzats perquè ens van regalar el de la Blanca quan ella va nèixer i ens vam animar a comprar el mateix per a la Dàlia. 

 

Ordena per a la Calma Interior

Més enllà de la seva aparença atractiva, els penjadors són una eina essencial per a mantenir l’ordre a casa. Quan les nenes arriben d’escola, tenir un lloc designat on penjar les seves bosses i jaquetes no només evita que aquests objectes s’amunteguin i generin desordre, sinó que també permet que tothom sàpiga exactament on trobar les seves pertinences. Aquesta simplicitat i claredat contribueixen a una atmosfera de calma i tranquil·litat en l’entorn domèstic.

 

EL PODER DE L’ORDRE

Com a professionals de l’interiorisme, volem subratllar la importància de l’ordre en la creació d’un espai acollidor i harmoniós. Un ambient ben organitzat no només és agradable a la vista, sinó que també té un efecte profund en la ment i l’estat d’ànim. Quan les coses tenen els seus llocs i les solucions funcionals són integrals i belles, es crea un entorn que fomenta la relació positiva amb l’espai i la pròpia vida quotidiana.

En definitiva, els penjadors, i en el nostre cas estan personalitzats, no només són un element pràctic per a l’entrada a casa teva, sinó que també són una inversió en el teu benestar emocional i la teva pau interior. 

 

ALGUNS MODELS QUE ENS AGRADEN

Els nostres penjadors son de Nicknom by oxidum i els podeu trobar aquí. Però si busqueu un altre estil, aquí us deixem alguns penjadors que a mi també m’agraden. Fes click a la imatgee d’aquí sota i et durà a la pàgina on trobaràs tots els links.

 

Per obtenir més inspiració sobre com fusionar la funcionalitat i l’estil en els teus espais, no dubtis a consultar el nostre blog d’interiorisme, on trobaràs consells pràctics i idees creatives per a cada racó de la teva llar. 

La bellesa de l’ordre t’espera.

 

Una abraçada, 

 

Cristina