CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

Els nostres iced coffees

Ha fet nou anys del nostre viatge a Tailàndia, on vam descobrir un ingredient secret per als iced coffees que ens va encantar. Però no va ser fins uns anys més tard que vam saber de què es tractava.

Una mena de mel, en dèiem nosaltres. Ells “sugar, sugar” quan els preguntàvem. I no hi va haver manera de saber quin era aquell ingredient que tant ens estava agradant, que hi donava aquell punt de dolçor que ens encantava. I és que els iced coffees ens van salvar mitja vida amb la calor tant eixufogant que feia a Tailàndia. 

 

Recordo que abans de sortir de l’Hotel fèiem el ritual d’antimosquits i crema solar. Ben enganxosos que sortíem ja només de travessar la porta de l’hotel. I així, tot el dia. I amb aquella calor humida que feia que a cada cantonada volguéssis refrescar-te. Amb això, els iced coffees ens van ser un gran aliat. Entre el jet lag que duiem el primer dia i la calor, van ser la beguda que més vam prendre en tota la nostra estada en aquell paradís. 

 

Però no va ser fins uns anys més tard que aquí vam veure què era aquella “mel” que ens servien en una mini gerra blanca perquè ens en poguéssim servir personalment. Xarop d’atzabara, el conegut “Sirope de Agave”. I des de llavors, a casa els fem igual. 

INGREDIENTS

120 ml de cafè 

60 ml de llet/beguda vegetal

1 cdta. xarop d’atzabara

gel (picat a poder ser)

 

 

RECEPTA

Escollir una tassa de vidre ben alta

Col·locar gel fins al capdamunt

Posar-hi el cafè i la llet

Afegir-hi el xarop

Gaudir-lo!

Si ets un amant del cafè i odies veure-te’l calent a l’estiu, segur que aquesta mini recepta tant senzilla t’encantarà! 

 

Una abraçada, 

 

 

Cristina