CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

L’abans i després del restaurant amb tonalitats naturals

La importància de que els clients dels nostres clients es sentin acollits per l'espai ens ha dut a transformar l'espai que us presentem.

L’abans i després que et porto avui és d’aquells amb els que et quedes amb la boca ben oberta. I és que el canvi que hem realitzat, tan a nivell visual com funcional, és brutal. I és que a la reobertura del càmping en el que està situat el nostre projecte, els clients no paraven de fotografiar i fer videotrucades amb els familiars i amics que encara no havien vist el canvi. I no hi ha res que ens faci més felices a la nostra feina que això! 

La redistribució del primer espai, creant la barra només a la zona del fons per tal de guanyar espai per a taules de començals, treure la gran barra que limitava l’espai i el pas a les diferents sales, les tonalitats clares i naturals que li aporten llum. Els miralls ampliant l’espai i multiplicant la claror, la nova tonalitat del terra amb peces de gran format, l’emmarcar els arcs de pas, la zona de cobraments nova i el moble per a diferents moments del dia on poder exhibir el pa,… Son tot peces que fan especial aquest projecte, com també haver-lo vinculat amb materials naturals i acabats amb la zona de minimercat. 

Com pots veure, l’espai ha guanyat molta llum i també molta claretat visual. Doncs l’ordre de cada espai i també les repeticions fan que també el veiem més ampli. I sobretot les tonalitats naturals son les que ens fan sentir que és un espai acollidor i ens hi ve de gust estar.

Espero que aquest canvi t’hagi agradat tant com als clients dels nostres clients. I ja ho saps, si vols que els teus clients es sentin a gust als teus espais, consulta’m i estaré encantada d’ajudar-te. 

 

Una abraçada i fins al proper post! 

 

Cristina