CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

Celebrant els dos anys al nou estudi

Tenia moltes ganes i mai trobava el moment. Al final, celebrar els dos anys al nostre estudi es va convertir en la no-inauguració del nostre espai. Va ser una celebració molt bonica que sempre recordaré.

El dia 1 de desembre de 2023 vam voler celebrar els dos anys que portem treballant tots els nostres projectes des del nostre espai a C/Sant Cugat, 12 de Fornells de la Selva. Ho vam fer amb clients, família i amics i el cava va ser el gran protagonista. I és que quan vam instal·lar-nos aquí encara hi havien restriccions de trobades pel Covid, i no vam acabar fent una inauguració “com Déu mana”, així que per a mi havia arribat el moment. Alguns dels nostres clients encara no l’havien pogut veure en persona, i ja era hora que celebréssim plegats tot el que ha aconseguit l’estudi. 

 

Abans que us deixi per aquí un reguitzell d’imatges que ens va fer la Yulia Pinero aquell dia, us voldria ensenyar com era abans el nostre espai. I és que quan ens van dir per anar-lo a veure, no el tenia jo dins la meva llista, perquè era un local una mica especial. No li trobava massa encant, no em convencia la disposició de l’espai… I diràs, “i així perquè te’l vas quedar?”. Molt senzill, just abans de sortir per la porta la propietària em va dir que hi havia una volta catalana amagada en aquell fals sostre. I ja me’n vaig enamorar. Ara bé, la volta era negra de fum, ja que antigament hi havia treballat un ferrer que hi feia foc per a la fosa. Pels que no heu vingut mai, el nostre estudi es troba en una ala d’una masia antiga al casc antic del poble. 

 

Així era l’espai quan el vam visitar per primera vegada

 

De seguida li vaig desmuntar un ull de bou i hi vaig posar el mobil per grabar el que hi havia. Ho tenia clar, allò era el que buscava. De la resta, ja me n’encarregaria, però tenir un element arquitectònic tan especial em va fer reaccionar. I de fet, és el que més enamora quan ens visiten.

Uns trasdossats de pladur, agafant la forma d’uns antics passos cap a la casa principal, descobrir una paret de pedra amagada, aprofitar les instal·lacions del laboratori de l’antiga farmàcia (sí, després del ferrer hi va haver una farmàcia) i donar un nou aire al lavabo. Donar-hi el nostre estil, que fos un espai que enamorés, que demostrés com d’agradable pot arribar a ser un espai i com els treballem. Aquí van començar les tasques de disseny i hi estàvem ben immerses. I així és com va quedar després de la reforma!

El canvi després de la reforma, un lloc càlid

No va ser fins uns mesos més tard, després de la reforma (sí, vaig invertir en aquest espai perquè així creia que ho havia de fer, com qui lloga un espai per a un bar i ha d’assumir que tot i que el local no sigui seu, l’ha de fer agradable perquè la gent hi treballi i ho visiti) que ens hi vam poder instal·lar. Però que bé poder dir que ja fa dos anys que hi som! 

 

I no és només per la meva feina feta durant aquests anys, sinó també per totes aquelles persones que han confiat en mi i amb la gent amb la que col·laboro per dur a terme els projectes de les seves vides. I des d’aquí vull agraïr-los la confiança. Com també vull donar les gràcies a l’Arcadi per fer-me suport sempre i creure en mi, també a la meva família i amics, per ser sempre recolzament. I no em vull oblidar dels industrials amb qui treballem colze a colze, com un equip, per tal que tot surti rodat i els nostres clients quedin satisfets. També a l’Helena i l’Erika, per ser motor i voler millorar sempre. Moltíssimes gràcies a tots! 

Una abraçada,

Cristina