CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

L’abans i després de una unió lluminosa per al nou cor familiar

Crear un espai que sigui el cor de la família. El lloc on compartir i viure experiències que ens quedin grabades per sempre en els nostres records.

Com a mare, tinc quelcom molt present. I és poder crear moments amb les meves filles que els guardin en el més profund del seu cor. I en això, els espais son un factor importantíssim. Si creem espais separats per parets, que ens separen a nosaltres com a família, com farem per crear records memorables? És per això que sempre que ens arriba un projecte familiar en el que es planteja obrir la cuina al menjador i sala d’estar ens fa molta il·llusió. I l’abans i després que avui us ensenyem, és ben bé aquest tipus de projecte. Per això avui et presento una transformació molt bonica. L’abans i després de una unió lluminosa per al nou cor familiar.

 

 

Abans de la reforma la família tenia un menjador i una sala d’estar separats per unes parets que contenien la cuina. Una cuina antiga i poc funcional, que a més els donava poc emmagatzematge. El menjador l’havien refet feia poc, però tampoc els resolia cap tema funcional a grans trets. És per això que la unió d’aquests tres espais, ens ha donat una amplitut i una gran sala on poder compartir molts moments en família. 

Espero que aquest canvi t’hagi agradat tant com als nostres clients. Pots veure més imatges del projecte aquí o també veure el nostre vídeo explicatiu aquí.

I ja ho saps, si vols que els teus clients es sentin a gust als teus espais, consulta’m i estaré encantada d’ajudar-te. 

Una abraçada i fins al proper post! 

Cristina