CATEGORIA

PUBLICACIONS RELACIONADES

5 raons per contractar un interiorista

Si has de o necessites fer reformes a casa teva o al teu negoci, inclús si construiràs de zero la teva llar, i estàs dubtant si contractar o no a un interiorista, t'interessa el que et comentem a continuació!

En els propers paràgrafs t’explicarem cinc raons per les quals has de contractar a un dissenyador d’interiors i no embolicar-te la manta al cap i per poder dur a terme la reforma.

Bye, bye mals de cap!

Un interiorista o dissenyador d’interiors farà que l’organització de tot sigui molt més senzill, ja que està acostumat a crear solucions, buscar materials, parlar amb els industrials, controlar l’obra, trobar mobiliari o dissenyar-lo a mida i encarregar-se de tot per tal que el teu somni es faci realitat. Així que oblida’t de les trucades dels industrials, que falti aquest material, que no es pugui continuar perquè no s’ha quadrat bé l’agenda…, L’interiorista es pot encarregar de tot!

Visió espacial futurista

I dic futurista perquè això ens ve innat: entrem en un espai i ja ens imaginem com quedarà, quins elements farem més presents, quins es retiraran, com entrarà la il·luminació indirecta…, T’aportem moltes idees i millores gràcies a la nostra experiència i ho podràs veure de forma virtual a través de renders i plànols. Amb la normativa a la mà I és que sentir-te segur que el que estàs fent és legal i està permès, et deixarà dormir més tranquil a les nits. Un interiorista coneix les normatives i està al dia d’elles, així que és molt important que abans de començar estigui tot ben planificat i compleixi les normatives i regularitzacions.

Els professionals de confiança

Si no coneixes industrials per a dur a terme l’obra, nosaltres et posarem en contacte amb els que acostumem a treballar. Una sèrie d’empreses responsables que responen sempre i que flueixen amb la resta de treballadors per tal que el resultat final sigui el millor. Costos controlats I és que a nosaltres no ens agrada començar una obra sense tenir els costos controlats. Volem estudiar fins a l’últim detall perquè puguis veure quin serà el valor d’adaptar els espais per transformar-los en el que sempre has somiat. Des de l’acabat de guix fins a l’empaperat o la ceràmica, incloent-hi els tiradors i els elements decoratius. Com més sapiguem i més puguem pressupostar, més s’aproparà el pressupost al cos final. Tot i que sempre diem que hem de comptar amb un 10% d’imprevistos, com més lligat ho deixem tot d’inici, millor.