London Christmas Friend’s Trip: Part 1, The Hostel

Hello!! In this post, I explain our friends trip in London. We stayed at Generator Hostel London, wich I recomended to you 100%! In new posts, I’ll try to write a little in English, because I know that my blog is readen all the world, and I would like everyone could read and understand me.

 

Kind regards,

__________________________________________________________________________________

 

Bon dia a tothom!!!

 

Sí! Després d’un parell de setmanes molt enfeinada, puc dedicar-me una estona al blog!!! Bé!! Toma!! jejejejje Que a més a més, he de dir que la meva amiga Cristina M. em va dir que si no escribia, em deixava de seguir 🙁 Així que, això em dóna forces i aquí estic de nou!

 

Vinc per explicar-vos la experiència que vam tenir, amb ella i alguns amics més, fa dos caps de setmana a la meva estimada ciutat de Londres.

 

Tot va començar quan amb l’Arcadi vam arribar de Tailàndia a finals del mes de Juny, i vam comentar a la colla que el nostre següent viatge seria per èpoques nadalenques a Londres. No van faltar ni tres segons perquè ens comencessin a preguntar si era una escapada de segona lluna de mel, o si s’hi podien apuntar amb nosaltres. Així que al final, vam ser nou els que ens vam embrancar en aquest viatget.

 

Teníem clar que havia de ser per èpoques nadalenques, doncs jo volia veure la ciutat engalanada de llums i llumetes! 😀 Així que ens vam decidir per agafar el vol d’anada el dia 12 de desembre al vespre, i tornar el 14 a la nit. Seria una estada curta, però intensa, perquè dels nou que viatjàvem, només dues hi havíem estat.

 

Així que, després d’un mes de preparació del viatge (entre buscar vols i hostal) va arribar el gran dia! 😀

 

Vam agafar carretera i manta, i cinc de nosaltres, que sortíem de terres gironines, ens vam retrobar al pàrking de l’Aparca & Go amb dos amics més. Pels que no ho coneixeu, l’Aparca & Go és un molt bon servei de pàrking per als que han d’agafar vols a altes hores de la matinada i no tenen on deixar el cotxe, o d’altra banda, no tenen ningú que els pugui venir a buscar a la seva hora d’arribada. El que fa que sigui molt millor que el pàrking del propi aeroport és el seu cost, doncs a nosaltres ens va costar només 25 euros. Reserves online una plaça durant els dies que estàs fora viatjant, i ells s’ocupen de dur-te i venir-te a buscar a l’aeroport; a part d’oferir-te altres serveis com els de neteja del cotxe.

 

Però bé, anem a lo important. Vam agafar l’avió i vam anar directes a l’Aeroport d’Stansted. Aquest aeroport està a les afores de la ciutat, i hi ha dos vies d’enllaç amb la capital: via tren (costa uns 33 euros bitllet d’anada i tornada) o autobús (té un cost de 21 euros). Nosaltres, com a bons catalans, estalviadors de mena, vam escollir la segona opció i ho vam fer amb la companyia National Express. Així que, amb una hora i vint minuts ens plantàvem al meu estimat Londres.

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

Ja eren gairebé les 11 de la nit que agafàvem les maletes i ens dirigíem al metro per acabar d’arribar fins al nostre hostel. I amics meus, quin hostel!!!

 

Es tracta d’una cadena de hostels que es troba a diferents ciutats de tot Europa, i va ser un descobriment que va fer la meva amiga Núria, i que s’ha quedat gravat als nostres plans de viatge futurs (ens estem plantejant fer la ruta de ciutats d’aquesta cadena). Va… Que us dic el nom…

 

Tambors…

 

Generator Hostel!!!

 

Recomanable 100%! Si més no el de Londres (quan hagi visitat els altres, us dic si la resta valen la pena! :D)

 

Generator Hostel London

 

 

 

 

Generator Hostel London

 

 

 

 

 

Generator Hostel London

 

 

 

 

A part de la seva bona cituació, al centre de la ciutat, a poques parades dels grans elements a visitar de Londres, era el hostel més econòmic. A part, es poden llogar habitacions privades, des de una persona fins a sis. Està ple de gent diversa, perquè nosaltres hi vam trobar des de joves amb ganes de festa, fins a parelles que hi anaven amb els pares, o fins i tot, al matí, sentíem nens cantant a les habitacions.

 

Generator Hostel London

 

 

 

Generator Hostel London

 

És un hostel diferent, amb classe, juvenil, amb detalls de decoració que el fan especial. No són les típiques lliteres i espais vells que trobaries en un hostal normal, sinó que es veu que hi ha hagut una mà de disseny al darrera, i això, ja sabeu que a mi m’encanta! 😀

 

Generator Hostel London

 

 

Generator Hostel London

 

Després de veure les fotografies, enteneu perquè us el recomano al 100%???

 

Bé, i fins aquí la primera part del nostre viatge, d’aquí uns dies us explicaré on vam menjar; i tot s’ha de dir, vam ser molt afortunats i vam trobar uns llocs, sobretot on vam esmorzar, que a mi em van enamorar!

 

I em despedeixo, deixant-vos amb l’espineta! jejejeje

 

Una abraçada i fins aviat,