habitatges-capcalera

REFORMA D’HABITATGES

Aconsegueix una sensació de pau en creuar la porta de casa teva.
Converteix el teu habitatge en una llar més feliç i saludable on
viure moments extraordinaris amb família i amics.

INTERIORISME I REFORMA

Creem un disseny per aprofitar tot el potencial d’una llar.

Viu amb més harmonia, espai i llum natural. Dissenyem mobiliari a mida per maximitzar l’emmagatzematge, la funcionalitat i l’ordre. Pensem la millor distribució per afavorir la connexió familiar. T’ajudem a escollir opcions i materials de manera encertada, dins del teu pressupost, i dissenyem el nou aspecte de casa teva incorporant el teu estil personal. Finalment, ho reflectim tot en el projecte executiu per fer realitat la casa dels teus somnis.

habitatges-01
proces de disseny

Gestió i direcció d’obra

Viu un procés de reforma fàcil i agradable, sense complicacions.

Amb la nostra planificació, coordinació i direcció d’obra, garantim un resultat fidel al projecte amb acabats de màxima qualitat. Ens encarreguem dels tràmits necessaris i controlem que cada etapa es realitzi amb la previsió establerta. Treballem amb un equip d’industrials de confiança i t’acompanyem en tot el procés per ajudar-te a prendre les millors decisions.

DESTACATS

Més avantatges dels nostres
projectes d'interiorisme.

Màxima funcionalitat, ergonomia i connexió familiar.

Sabem que la cuina és el centre vital de casa teva i que té especial importància. Dissenyem una cuina sense caos perquè et convidi a fer delicioses receptes o a entaular una divertida conversa amb els teus. Incorporem tot a allò que necessita a una cuina d’excel·lència.

Estil i caràcter per sentir que casa teva, és teva.

L’estil que prengui la teva reforma anirà alineada als teus gustos per donar-li caràcter propi i que et tingui enamorada cada dia. El que volem aconseguir és reflectir la teva personalitat en cada habitació perquè la teva llar sigui font d’inspiració, motivació i també descans.

Habitacions lúdiques, multifuncionals i plenes de màgia.

Sabem que vols el millor per ells. Per això, valorem totes les possibilitats que t’ofereix el teu espai per crear tot un oasi d’aventures amb racons que els afavoreixin el desenvolupament i l’autonomia. T’escoltem, imaginem i transformem espais infantils per viure el moment present.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.