BENVINGUDA A ZENNA​
Dissenyem casa teva perquè cada dia t’ompli d’inspiració, calma i energia positiva. Fem projectes d’interiorisme i reformes integrals per viure amb més harmonia.

LA NOSTRA MISSIó

Fem realitat un habitatge més funcional, alineat a la teva personalitat i estil de vida. Una llar on realment et sentiràs a gust.

Acompanyament personalitzat i gestió d’obra en tot el rocés de reforma, per prendre les decisions més encertades, mantenir el control i gaudir de la seguretat d’un equip de confiança.

reforma-inspiradora
SERVEIS
Creiem en el dret a viure en espais
que ens facin sentir bé.
serveis-reforma-habitatges
Reforma d’habitatges​

Projecte d'interiorisme i reforma integral de la llar dels teus somnis. Dissenyem a mida, pensem la millor distribució de l'espai, escollim les opcions i materials més adequats, i ens adaptem al teu estil personal.

serveis-establiment
Reforma d’establiments

Projecte d'interiorisme i reforma integral per a hostaleria, restauració, retail i centres de benestar. Dissenyem espais preparats per posicionar la marca, atraure més clients i maximitzar la qualitat del teu negoci.

servei-assessorament
Assessorament

Oferim una opinió experta, resolem els dubtes que puguin estar bloquejant el projecte, gestionem tràmits, i donem idees per millorar els espais a través d’una consultoria online i l’entrega d’un informe.

PROJECTES
Inspira’t amb els nostres últims projectes, troba el teu
disseny i estil de vida perfecte.
BLOG

Descobreix l’últim en interiorisme,
disseny i els millors consells.

Com vestir un llit bonic i confortable: consells essencials

El nostre descans és molt important. Personalment el valoro molt més des que soc mare, amb nits sense poder acabar de descansar. Son que s'acaba acumulant i que no recuperes. És per això que et vull ajudar a que puguis millorar-ho amb els teixits. Per això avui et porto com vestir un llit bonic i confortable.

Guia per a escollir el parquet de la teva llar

Quan es tracta de remodelar o construir una nova casa, una de les decisions més importants és escollir el tipus de paviment que millor s'ajusti a les teves necessitats i expectatives. Per això avui et porto una guia per a escollir el parquet de la teva llar.

Com escollir una làmpara de menjador

Escollir elements d'il·luminació no és senzill a vegades, per això avui et deixem aquí una petita guia per saber com escollir la làmpara de menjador per a casa teva, la de la teva mare, veïna, amiga o germana.

Subscriu-te a la nostra newsletter i estigues al dia
de les últimes tendències.

Per utilitzar aquest lloc web, vostè accepta el nostre ús de cookies. Utilitzem cookies per brindar una excel·lent experiència i ajudar que el nostre lloc web funcioni de manera més efectiva. Gràcies.