JA SOM AQUÍ!

Hola a tothom!

Què tal??? Com va això d’haver de suportar aquests calors???

I ara la pregunta màgica… 😛

Que ens heu trobat a faltar?

Nosaltres a vosaltres sí… 🙂

Però us he de dir que ho necessitava… De debó… M’havia d’adaptar a dos canvis de la meva vida… Un a nivell personal (ja us l’explicaré d’aquí una micona… :D), i l’altre a nivell professional, que no sabia com afectarien a la meva vida laboral i del blog que portava fins ara; a més, ja sabeu que feia molt de temps que trobava que el blog que tenia allotjat a wordpress (podeu trobar toooooots els posts que hi vam penjar en aquest nou blog, no patiu! I si hi ha algun problema amb les imatges, novament, no patiu! Que l’allotjament anterior a wordpress no l’eliminarem) no m’acabava d’agradar en quan a estètica.

A més, qui cregui que escriure periòdicament en un blog és quelcom senzill i que no ocupa massa temps, en el meu cas i parè, està equivocat. I per tant, amb aquests dos canvis, necessitava readaptar-me a la situació, i també tenir temps per canviar per fi l’estètica del blog seguint els consells i cursos de la Blanca Balzola (si teniu un blog, en voleu fer un, no deixeu de passar pel seu blog!)

Poder trobar temes dels que parlar, que creguis que poden ser d’utilitat o d’interés per als lectors és difícil. I més amb la quantitat de blogs que hi ha avui en dia… On, jo mateixa, observo de diferents blogs que segueixo, que repeteixen sessions de fotografies d’espais, de manualitats,… I quan ja l’he vist a un lloc i després el veig a un altre, sincerament, no m’acaba d’agradar pel fet que no ho trobo original.

És per això que sempre intento tenir quelcom diferent, que no es vegi a gaires blogs, però que sigui interessant (o si més no, això penso jo) per a tots els que ens llegiu.

Suposo que, els que ens seguiu a les xarxes socials (sobretot el meu estimat instagram) heu vist que també els hem deixat de banda durant aquest temps. Però amics i amigues, tornem a la càrrega! 😀 I a més, amb les piles súper carregades!

I és que, de debó, que necessitava una desconnexió…

A més, penseu que es fa molt difícil tirar endavant un blog, que veus la quantitat de visites que entren cada dia, que t’emociones al veure com un tema que has postejat pugui agradar tant a la gent o com un altre no ha interessat gens, però també en vols un petit feedback; així que, si no us fa res, m’agradaria que aquí sota, on veieu «deixar un comentari», me n’hi deixeu algun a mesura que anem penjant cosetes noves, explicant-me què us sembla, si us agrada el que s’ha penjat, si no us interessa gens, si vosaltres teniu pensat quelcom igual pel menjador de casa vostra,… Així m’ajudeu a penjar coses en un futur que us interessin més. I així tots contents! 🙂

Així que, bé, des d’aquí, espero que us hagi agradat tant la tornada al blog i a les xarxes tant com a nosaltres, i que passeu unes molt BONES VACANCES!!! Que nosaltres comencem de nou aquí, i ens quedem al peu del canó, perquè ens pogueu llegir mentre esteu a la piscina, la platja, al sofà, prenenet una cerveseta en alguna terrassa o fins i tot en qualsevol aeroport d’aquest món!

Una abraçada ben gran!