Dia Mundial contra el Càncer, i el projecte de l’Albert

Bon dia a tothom,

Avui tocaria una frase de l’home del bigoti, ho sé, però és el Dia Mundial contra el Càncer, i no podia no fer una il·lustració per donar soport a tots els que lluiten contra aquesta malaltia, sobretot als malalts que la pateixen, però també als familiars i als metges que estudien dia rere dia com desfer-nos d’aquesta ditxosa malaltia. Així que, des d’aquí, tot el meu suport!!! Perquè sou uns lluitadors!!!

03 DIA INTERNACIONAL CANCER

També us vull presentar el projecte de l’Albert.

Ell és el germà petit del meu amic Carles. Jo l’he vist algunes vegades, però és l’Arcadi qui em parla dels records que té amb ell jugant a futbol al passadís de casa seva durant llargues hores de riures.

I perquè us el presento a ell i al seu projecte avui? Doncs perquè fa uns mesos que a l’Albert li han detectat càncer de pulmó. És la tercera vegada que li troben aquesta ditxosa malaltia, i la última va ser al pulmó esquerra, aquesta vegada és en el dret.

I quina és la seva intenció amb aquest projecte? Doncs compartir la seva evolució de la malaltia amb tothom qui pugui arribar la seva pàgina web de www.viviracontracorriente.com. Però no només vol que veiem la seva evolució, sinó que el que vol és que tothom hi pugui compartir els seus projectes de vida.

També el podeu seguir via facebook!

Us animo a que hi dongueu un cop d’ull, i que us feu seguidors de la pàgina; perquè això, donarà forces a l’Albert per a superar per tercera vegada aquesta malaltia que es diu càncer.

Des d’aquí, una abraçada ben gran i tota la força!!!