Costa Brava Fashion Weekend, un esdeveniment a apuntar a l’agenda per cada any

Bon dia a tothom!!!

Com ha anat el cap de setmana? Heu pogut disfrutar-lo? Esperem que sí! 🙂

Novament ens trobem davant un dilluns. Pels que ens seguieu habitualment al nostre antic blog sabeu que publicàvem tres vegades a la setmana, els dilluns, els dimecres i els divendres. De moment, en aquest blog nou seguirem publicant aquests tres dies, de moment. Perquè com us deia en el post en què anunciàvem la nostra tornada, no sabem del tot com afectarà la nostra nova vida laboral i personal al temps que hi podem invertir, tot i que la idea és dedicar-hi més temps del que hi dedicàvem a l’altre. De totes maneres, però, no patiu perquè, si ho modifiquem, us ho explicarem en un post 🙂

Però bé, avui venim per parlar-vos d’un esdeveniment en el qual hem tingut l’honor de poder participar. Es tracta del Costa Brava Fashion Weekend (web / facebook), un espai creat per a un cap de setmana, que, per segon any, el protagonista és la moda. S’hi poden veure desfilades de marques emergents, trobar-hi paradetes d’elements relacionats amb el tèxtil, la moda i els complements; tot de foodtrucks on poder beure i menjar i un espai destinat a la música en viu, on poder seure mentre prens una cerveseta i unes braves; i estar així, tan a gustito.


I llavors, us preguntareu, “què hi feieu vosaltres si tot anava relacionat amb la moda?”. Doncs bé, aquest any han volgut integrar un espai destinat a l’art. I aquí és on nosaltres hem participat.

Com ja sabeu, aquest any passat vam participar amb la meva compi Erika Anton a Temps de Flors, com ja venim fent des de fa uns quants anys, amb un espai que vam anomenar bellesa congelada (podeu veure les imatges de com ens va quedar aquí).

Us sabeu la teoria dels sis graus? En què diuen que si vols conèixer a algú, només saltant entre 6 persones conegudes d’una a l’altre pots arribar a conèixer a la persona que vulguis? Doncs bé… A Girona, la teoria que funciona és majoritàriament la dels dos graus. I és que Girona, és molt petit, i aquí ens coneixem casi tots.

Així que, curiosament, el nostre amic i compi designer Pau Sureda, ens va comentar que ell estava col·laborant amb el Costa Brava Fashion Weekend, i que volien posar un espai destinat a l’art aquest segon any; i que potser ens interessaria. Així que, els vam ensenyar fotografies de l’últim espai que vam fer per Temps de Flors, i van voler que les peces de gel estiguessin a l’entrada del recinte. I nosaltres, encantades de col·laborar-hi! 😀

Evidentment, l’ambientació de les peces seria diferent, doncs no és el mateix la il·luminació en un espai tancat, on pots jugar al cent per cent amb els colors de la llum per aconseguir una idea d’espai, que fer-ho en un espai obert, on la llum del sol varia constantment. Així que, quan més van lluïr les nostres peces va ser a la sortida de la fira, de nit…

Pels que no hi vau poder assistir, o vau marxar quan encara no era fosc… Aquí us deixo un parell d’imatges per tal que pogueu veure l’efecte.

Aquesta és la imatge que el fotògraf Alex Salcedo, amb el qual compartíem espai d’art al CBFW, va realitzar al nostre espai.

Aquesta és del fotògraf Joan Carol.

I aquesta última, del fotògraf Sergi Espinosa.

Nosaltres hi vam ser diumenge, amb quatre amics més, i la veritat és que, com dic al títol del post, és un esdeveniment del qual s’ha d’estar pendent, perquè, a part que per ser el seu segon any han aconseguit una quantitat de 8000 visitants, és un espai bonic, bora el mar, amb la seva brisa, on es pot passar una estona molt agradable, mentre es gaudeix de marques de moda que, provablement, no coneixeríem.

Així que, des d’aquí, moltes felicitats a l’organització, i gràcies per deixar-nos-en formar part!


I vosaltres, ja la teniu apuntada al calendari? En sou fans al facebook? Us agradaria haver-hi assistit?

Una abraçada ben gran a tots i feliç dilluns,