London’s Friends Trip: Part 3, lovely coffees

Bon dia a tothom! I benvinguts un dilluns més al nostre blog!

Sembla que el fred invernal ha arribat a les nostres terres, i la pluja, i que es quedarà durant tota la setmana…

Jo sóc sincera. Vull neu! I sembla que no n’hi haurà a Fornells de la Selva… Jopines i caracoles! Amb el que m’agrada a mi aixecar-me un dia i veure-ho tot emblanquinat!

Tampoc és que demani una nevada com la del 8 de març de farà cinc anys, on tot va quedar col·lapsat per no estar preparats; sinó que em conformo amb el que deia abans… Una emblanquinada, a modo pesebre nadalenc. A vosaltres no us agrada?

Però bé, anem pel tema…

Avui us vull ensenyar les cafeteries a les que vam esmorzar els dos dies que vam estar a Londres. A mi em van encantar. Van ser tot un descobriment d’allò més positiu. A més, estàn a mig camí de les estacions de Russell o de King’s Cross; que eren les més properes al nostre Generator Hostel, del qual ja us vaig parlar en aquest post.

El primer dia que ens despertàvem a la ciutat, ens vam trobar amb la Continental Stores. Un lloc molt petit i acollidor, amb unes pastes delicioses, uns súper cafès i uns cambrers i cambreres molt atents i agradables.

SONY DSC

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Aquesta sóc jo, pillada!!! 😀

La podreu trobar justament en el mateix carrer de l’entrada al Hostel, a 54 Tavistock Place, WC1H 9RG.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

El segon dia, en vam trobar una altra que també ens va agradar molt! La Pâtisserie Deux Amis. Amb un estil diferent, més aviat vintage, però molt bonic. Aquí les pastes també estaven boníssimes!!! I la cambrera era molt atenta.

SONY DSC SONY DSC

Aquesta la podeu trobar al número 63 de Judd Street WC1H 9QT, i obren de dilluns a dissabte de les 9 del matí a dos quarts de sis de la tarda, i els diumenges, de dos quarts de 10 a les dues del migdia.

SONY DSC SONY DSC

I això és tot per avui!!! Que tingueu un feliç dilluns malgrat la pluja!

Una abraçada ben gran!